ambachtelijk, leuk en lekker…

Onze foodtrucktrailer is nog niet af maar wij melden wel alvast de ‘geboorte’ van onze speciale catering tak!

Na appartementen, B&B, groepsaccommodatie Aangenaam Olde Horst en feest en vergaderzaal Auberge le Monde aan de Hoofdstraat in Diever bieden wij binnenkort ook onze zeer gewaardeerde geheel verzorgde BBQ’s met of zonder activiteiten op jullie of onze locatie aan vanuit onze foodtrucktrailer van 3,5m lang en bijna 2 meter breed.

Waarom noemen jullie het een speciale catering tak? Dit omdat wij de mogelijkheid bieden om activiteiten ter plekke, in je tuin, bij je vakantiehuis/groepsaccommodatie of op je bedrijfsterrein erbij te boeken.

Deze activiteiten kunnen zijn: een muziek programma genaamd Spotify (deze kan tot max 20 personen), een Quiz night of High Beer, alle drie zal eigenaar Serge presenteren. Verder kunnen wij een platenspeler en bakken vol met platen meenemen om ter plekke een muziekje te maken met hits van vroeger.
Ook kan vanuit jullie tuin, gehuurde vakantie woning, groepsaccommodatie of bedrijf een city game gestart worden. Maar wat dacht je van een moordspel in combinatie met onze overbekende BBQ’s….
Nog veel meer is mogelijk, laat gerust je wensen weten.

Wat bieden jullie qua eten aan? Wij richten ons vooral op BBQ. Hierbij moet ik verklappen dat ik (Serge) uit een slagersfamilie kom, al mijn papieren heb, tot mijn 25e in de slagerij van mijn vader gewerkt heb en daarna alles zelf ben blijven maken om de kwaliteit hoog te houden. Onze gasten van Aangenaam Olde Horst en Auberge le Monde weten dit al en graag laten wij (nog) meer mensen uit Westerveld en omgeving bekend met onze eigen producten.

BBQ + activiteiten = etentainment
Dit is in het kort het concept met de vermelding dat wij graag meedenken om jullie tuin, weekend weg of bedrijfs BBQ tot een feestje te maken. Dit kan dus op jullie eigen locatie of op onze locatie aan de Hoofdstraat te Diever (www.zaalhuur-drenthe.nl)

BBQ pakketten
Binnenkort kunnen er ook BBQ pakketten met de meeste verse en door Serge gemaakte producten gekocht worden. Makkelijk, lekker en anders dan uit de winkel.

Volg onze website of socials voor alle vorderingen….

Aangenaam Catering
Bellen of WhatsApp: 06-40840588
Facebook: AangenaamCatering
Instagram: aangenaamcatering