ambachtelijk, leuk en lekker...

Wat doen we precies?

Met onze foodtrucktrailer komen wij graag bij je langs…

Naast appartementen, B&B, groepsaccommodatie Aangenaam Olde Horst en feest en vergaderzaal (ideaal voor een bedrijfsdag, bouwvakborrel, kerstborrel of heidag, jubileum) Auberge le Monde aan de Hoofdstraat in Diever bieden wij sinds lente 2022 ook onze zeer gewaardeerde geheel verzorgde BBQ’s van uit een foodtrucktrailer aan. Alle vleesprodukten worden bereid en of verwerkt door eigenaar en voormalig slager Serge.

Aangezien de BBQ’s zo in trek waren bij verblijvende gasten en er de nodige catering aanvragen kwamen heeft Serge besloten om een foodtrucktrailer te laten verbouwen om ook op andere locaties zijn ambachtelijke producten te kunnen laten proeven.

Naast het ambacht wilde Serge ook activiteiten toevoegen aan het concept. De platenspeler, met de hits van vroeger, die altijd mee gaat zijn is er naast de diverse mogelijkheden om activiteiten bij te boeken één van.

Het totaal pakket welke zo aangeboden wordt is ideaal voor bijvoorbeeld een feest in je tuin of bedrijfsterrein aan. Daarom het motto:
BBQ + activiteiten = Etentainment…

Veel is mogelijk, laat gerust je wensen weten.

BBQ PAKKETTEN
Al onze specials zijn ook in pakket vorm te verkrijgen. Verse en door Serge gemaakte producten. Dit als je zelf willen bakken. Eventueel inclusief een Auspit notebook BBQ (kolen). Makkelijk, lekker en anders dan uit de winkel.

SERGEANTS TABLE
Op de lokatie van Serge met een groepje vrienden of familie je laten verwennen door Serge met zijn ambachtelijke producten? Ook die mogelijkheid is en net weer even leuker dan uiteten…

Bedrijfsuitje, vriendenuitje of familiedag op onze locatie?
Ja dat kan zeker en laat gerust je wensen weten. Onze lactie niet geschikt? Dan komen we graag met
onze foodtrucktrailer naar jullie bedrijf, (vakantie)huis, groepsaccommodatie, etc….

Laat jij je etentainen?