ACTIVITEITEN

BBQ + activiteit = etentainment


De activiteiten zijn in combinatie met onze BBQ’s mogelijk vanaf 15 personen.
*Klik HIER voor ‘Wat is er te doen in Drenthe’, activiteiten voor groepen

Wat ook mogelijk is: Bootcamp of een MTB clinic in combinatie met onze heerlijke BBQ.

Ik hou van Holland
Een gezellige actieve quiz in Hollandse stijl, afgeleid van het bekende tv-programma. In teams wordt er tegen elkaar gestreden en moeten de teams vragen beantwoorden, opdrachten uitvoeren en leuke spelletjes doen. Wie bezit er de meeste kennis, kan het beste touwtje springen of werpt als beste de tulpen in de emmer? Een avondje gezelligheid in puur Hollandse stijl.

Jongens tegen de meisjes
Dit is dé strijd der seksen. Bewijs dat jouw geslacht beter is dan het andere. In teams wordt er tegen elkaar gestreden onder leiding van een quizmaster. Er worden diverse leuke speelrondes gespeeld die gebaseerd zijn op het bekende tv-programma, zoals een het letterpakkenspel. Het is een hilarische quiz met een gegarandeerde avond vol gezelligheid.

Hunted
Kan jij de spanning aan? Tijdens dit spel probeer je geld te verzamelen terwijl je opgejaagd wordt. Doormiddel van verschillende smokkelroutes verdien jij geld, maar de geheime dienst zal er alles aan doen om jou te vinden. Kan jij uit handen blijven van de geheime dienst?

Minute to win it
Korte, gekke uitdagingen die 1 minuut duren en waarvoor je alleen maar huis-tuin-en-keuken materialen gebruikt. Er wordt in teams tegen elkaar gestreden, waarbij in de meeste gevallen er 1 of 2 personen per team naar keuze de activiteit uitvoeren. Daarnaast zijn er team opdrachten waarbij het hele team binnen een minuut de opdracht moet behalen. Voor ieder spel hebben de teams 1 minuut de tijd om zoveel mogelijk punten te halen dan wel de activiteit succesvol uit te voeren.
“You have got a minute to win it!”